VIZUÁLIS JÁTÉKOK, KÉPESSÉGFEJLESZTÉS ÉS TEHETSÉGGONDOZÁS A GYAKORLATBAN című képzésünk hallgatói értékelése


VIZUÁLIS JÁTÉKOK, KÉPESSÉGFEJLESZTÉS ÉS TEHETSÉGGONDOZÁS A GYAKORLATBAN

VIZUÁLIS JÁTÉKOK, KÉPESSÉGFEJLESZTÉS ÉS TEHETSÉGGONDOZÁS A GYAKORLATBAN

Akkreditációs szám:A/7314/2012

Hallgatóink minden képzés végén anonim értékelő űrlapot töltenek ki, amelyben számokkal és szövegesen jellemzik, értékelik továbbképzéseinket. A lenti értékelések a teljesség igénye nélkül, de szerkesztetlenül kerültek weboldalunkra. Köszönjük, hogy a kérdőív kitöltésével hozzájárultak képzéseink fejlesztéséhez és sikeréhez.


Jelenleg az alábbi városokban indul:

Budapest XXI. ker.
2017. ápr. 26-tól


Budapest 2017. jún. 26-tól
Nyári Egyetem a NYUGATI PÁLYAUDVARNÁL


Budapest 2017. nov. 23-tól
a NYUGATI PÁLYAUDVARNÁL


Debrecen 2017. nov. 29-től


A képzés értékeléseiBalatonszabadi 2014. 1. félév

Nagyon sok új technikával, eljárással ismerkedhettünk meg több témában. Örültek, hogy megismerhettük mindegyiknek nehézségi fokozatait.

Az oktatók nagyon szimpatikusak, kedvesek voltak. Sokat segítettek ötleteikkel. A vidámság felszabadult hangulat jellemezte az együtttöltött napokat.

Jól szervezett, átgondolt, jól felépített tanfolyamon vehettem részt. Sok új ismerettel gazdagodtam, amelyek elsajátításában sok segítséget kaptam.

A tanfolyam nagyon hasznos volt számomra, nagyon szerettem ide járni. Szeretnék még több – a szervező által szervezett tanfolyamon részt venni.

Gyakorlatban nagyon sok segítséget nyújt ez a tanfolyam. Sok ilyen képzésre lenne szükség! Köszönöm, hogy itt lehettem!


Békéscsaba 2013. 01. félév

A vizuális eszközök sokoldalúsága, felhasználásuk változatossága jellemezte a tanfolyamot, szabad utat hagyva az önérvényesülésnek.

Évekre kaptam ötletet, technikai jártasságot. Mindennapi munkámban természetesen felhasználom. Feltöltött, újult energiával, erővel folytatom a munkámat.

Nagyon- nagyon jó tanfolyam. Szerkezeti felépítése logikus. Előadó tökéletes.

Nagyon ötletes, kreatív dolgokat sajátítottunk el, amit minden korosztály számára feltudunk használni.


Békéscsaba 2015. 2. félév

A tanfolyam nagymértékben segítette a gyakorlati munkámat. Sok mindenben, segített az óvodai és általános iskolai készségfejlesztésben, a foglalkozások érdekessé tételében.

Nagyon elégedett voltam a tartalmával, oktatóval, eszközökkel. Végre tényleg gyakorlatorientált programon vehettem részt!

Számomra szinte minden újszerű volt. Élmény volt itt lenni! Szívet melengető!

Mind a hat nap vidáman telt, felszabadult hangulatban dolgozhattunk.

Nagy élmény volt számomra, mert gyakorlati képzést volt, amit hasznosítani tudok a munkám során. A tanfolyam során feltöltődtem, megújultam. Köszönöm!

Nagyon értékesnek találtam, kevés volt az elméleti, viszont sok volt a gyakorlati képzés, ami szerintem fontos. Már alkalmaztam is.

Jól szervezett, pontos kezdés, új ismeretek voltak a program alatt.


Budapest 2013. 01. félév

Nagyon hasznosnak éreztem a tanfolyamot, de lehetett volna hosszabb is. Jól szervezett egymásba kapcsolódó tanfolyam volt. Nagyon jó közvetlen, fesztelen légkörrel.

A tanfolyamon minden egyes alkalommal sok-sok új, érdekes a munkám során alkalmazható ismeretanyagot nyújtott. A gyerekek is szívesen lubickoltak az általam kipróbált, bemutatott technikák és varázslatok tengerében.

Roppant gyakorlatiasnak tartom. Olyan anyagokkal dolgoztunk, amelyek beszerezhetők, ugyanakkor nem túl költségesek.


Budapest 2013. 2. félév

Számomra újszerű volt és nagyszerű! Már az első alkalom után is tudtam hasznosítani, beépíteni a mindennapokba. Jó ötleteket és megújulást kaptam.

Nagyon meg voltam elégedve. Amiket tanultam azokat ki is próbáltam. Sok érdekes ötlettel lettem gazdagabb.

Változatossá tette az óráimat, a gyerekek nagy örömmel várták a következő foglalkozás ötleteit. A nevükben is köszönök mindent.

Korrekt jól szervezett szuper!

Tartalmas, színvonalas jól szervezett volt a tanfolyam.

Nagyon aktív, hasznos és szórakoztató volt minden alkalom. A módszerek nagyon praktikusak. Az itt tanultam a mindennapi munkában hasznosíthatók.


Budapest 2014. 1. félév

Már az első alkalom után fel tudtam használni a tanultakat a munkámban. Élvezték a gyerekek a sok új dolgot az iskolában, amivel elárasztottam őket.

Rengeteg örömet és gyakorlati ismeretet nyújtott. Azt kaptam amit vártam.

A tanfolyam során sok új technikát és rengeteg ötletet kaptam. Az oktatóink kedvesek, türelmesek segítőkészek voltak, a tanfolyam hangulata jó.

Teljes mértékbe hasznos, minden órán tudom alkalmazni az itt szerzett tudásom. Köszönöm!!

A tanfolyam azt nyújtotta amit ígért , változatos élvezetes volt.

Hasznos, színes, sok újdonságot nyújtó tanfolyam volt.


Budapest 2014. 2. félév

Számomra újszerű volt és nagyszerű! Már az első alkalom után is tudtam hasznosítani, beépíteni a mindennapokba. Jó ötleteket és megújulást kaptam.

Nagyon meg voltam elégedve. Amiket tanultam azokat ki is próbáltam. Sok érdekes ötlettel lettem gazdagabb.

Változatossá tette az óráimat, a gyerekek nagy örömmel várták a következő foglalkozás ötleteit. A nevükben is köszönök mindent.

Korrekt jól szervezett szuper!

Tartalmas, színvonalas jól szervezett volt a tanfolyam.

Nagyon aktív, hasznos és szórakoztató volt minden alkalom. A módszerek nagyon praktikusak. Az itt tanultam a mindennapi munkában hasznosíthatók.


Budapest 2014. 2. félév

Szakszerűen, érthetően elmagyarázott és bemutatott technikák, szín és formaiság sokszerűsége.

Professzionális szervezés, tervezés, összeállítás és lebonyolítás.

Jó hangulatú foglalkozások voltak. Az előadó személyisége magával ragadó. Lelkesedése nagy motivációt nyújtott.

Felüdülés volt ide járni, kár hogy ilyen rövid. Jók voltak az ötletek, technikák, kiváló minőségűek a használható alapanyagok.

Minden szempontból maximális elméleti, gyakorlati felkészítés!

Érdekes, izgalmas, tartalmas.

A tanfolyam számomra érdekes volt. Nagyon tetszett, hogy színes és dekoratív dolgokat készítettünk és ezeket az óvodában, iskolában és hasznosítani (tudjuk) lehet. Egyszerű, gyakorlatias volt, nem unalmas.

A tanfolyam nagyon élveztem. Rengeteg hasznos információval gazdagodtam, amit a továbbiakban a munkám során alkalmazni tudok.


Budapest 2015. 1. félév

Jól előkészített, szervezett tanfolyamon vehettem részt, jól éreztem magam.

Nagyon tetszett, sok új technikával ismerkedtem meg. Azt kaptam, amit vártam. Sok szép munkát tudtam elkészíteni.

Felüdülés volt ide járni, kár hogy ilyen rövid! Jók voltak az ötletek, technikák, kiváló minőségűek a használható alapanyagok.

Nagyon meg voltam elégedve, mert sok más tanfolyamtól eltérően, itt valóban új ismereteket nyújtottak. Minden alakalom során lelkesen vettem elő egy-egy ötletet a munkám során.

Az eddigi legjobb továbbképzés volt, amin jelen lehettem. Új technikákat ismerhettem meg, sok szépet készítettünk. Jó hangulatú, hasznos, kreatív tanfolyamon vettem részt.

Szervezett volt, sok új technikával és eszközzel is megismertetett. Ha nehézségeink voltak segítséget kaptunk. Az idő is elég volt, hogy kipróbáljuk a látottakat.


Budapest 2015. 1. félév

Érdekes, izgalmas, tartalmas. Minden szempontból maximális elméleti, gyakorlati felkészítés

A tanfolyamot nagyon élveztem. Rengeteg hasznos információval gazdagodtam, amit a továbbiakban a munkám során alkalmazni tudok.

A tanfolyam hangulata számomra nagyon jó volt, vidám, felszabadult tevékeny. Az oktató jó hangulatot teremtett kedves, segítőkész jellemével.

Az eszközök ismertek voltak számomra, de a felhasználási lehetőségek széles skáláját csak most ismertem meg.

Nagyon sok újdonság és színesség volt a palettán. Öröm volt ide járni.

Az órák jól elő voltak készítve. Nagyon sok ötlettel gazdagodtam. Nagyon tetszett, hogy gyakorlati jellegű volt az egész képzés. Minden alkalmat élveztem és feltöltődve mentem haza.


Budapest 2015. 2. félév

Teljesen megfelelt az elvárásaimnak. Életszerű tananyagot kaptunk. Tetszik a gyakorlati felhasználhatóság. Örülök, hogy részt vettem! Új lendületet adott, frissített sok témát új köntösben mutatott be, használható ötleteket kaptam.

Nagyon jó hangulatú, kreativitásra támaszkodó, inspiráló jellegű volt a tanfolyam. Az itt halott ötleteket, technikákat később is tovább tudom gondolni, sokféleképpen tudom majd alkalmazni.

Családias légkör jellemzett minden alkalmat. Az oktató rendkívül kedves, segítőkész volt. Jól szervezett, színvonalas programot biztosítottak.

Érdekes, élvezhető, kreatív, alkalmazható, saját fantáziát megmozgató volt.

Teljes mértékben újszerű volt. Sok-sok tapasztalatot gyűjtöttem. Érdekes, színvonalas és vidám hangulatú.


Budapest 2016. 1. félév

Jó hangulatú, sok ötletet adó tanfolyam, amit a gyakorlatban is tudok használni. Az időt maximálisan kihasználtuk sok új technikát ismerhettünk meg. Szakköri munkában, szabadidős tevékenységben és vizuális kultúra tantárgyban is hasznosítom az ismereteket.

Kár, hogy vége van. Érdemes volt megismerni a sok jó ötletet, amivel a munkámat színesíthetem az elkövetkezendő időben.

A tanfolyam felülmúlta a várakozásaimat. Nagyszerű, kiváló minőségű alapanyagokkal és eszközökkel dolgozhattam. Sok ötletet gyűjtöttem munkámhoz Köszönöm ezt a kiváló 6 napot!

Jó szervezés mellet, megfelelő eszközök álltak rendelkezésre. Az oktató nagyon ügyes, ötletes! Rengeteg új ötlettel gazdagodtam.

Nagyon tetszett a gyakorlati orientáltság, az oktató közvetlensége, segítőkészsége. Az egész évet felölelő ötletgyűjtemény nagy hasznomra lesz a jövőben. Örömmel próbáltam ki a számomra eddig ismeretlen technikákat. Jó döntés volt, hogy ezt a tanfolyamot választottam. Különösen jó, hogy belefért a nyárba.

Újszerű, változatos technikák, újrahasznosítás, bátorítás, elismerés, empátia


Budapest 2016. 1. félév

Nagyon tartalmas, hasznos, újszerű, tele ötletekkel. Nagyon tetszett, hogy közvetlen, nem merev tempóban haladhatott mindenki.

Barátságos, alkotásra ösztönző légkör biztosított volt, ezért minden nap motiváltan érkeztem. A tanfolyam tartalma, minősége teljesen megfelelt várakozásaimnak. Külön elismerést érdemel az eszközök előkészítése, esztétikus elrendezése, és minősége.

Izgatottan vártam a tanfolyamot, mivel és is kreatív beállítottságú vagyok. Örömmel tapasztaltam, hogy azt kaptam, amire gondoltam, vágytam. Új ötleteket, technikákat.

Tartalmas, ötletekkel teli, jól felépített, munkás hat nap volt. Nagy hasznomra vált! Örülök, hogy rászántam magam erre a képzésre!

Az előadó személye, tudása és a tudás átadása példaértékű volt.

Kellemes hangulatú, rugalmas, segítőkész tanfolyam vezetővel, nyugodt körülmények között alkothattunk. Teljes mértékben elégedett vagyok.


Debrecen 2015. 2. félév

Jó hangulat, kreatív szellem uralkodott minden alkalommal.

Nekem a legtöbb technika ismeretlen volt. Nagyon örülök, hogy itt lehettem, rengeteg tudással, tapasztalattal lettem gazdagabb, amivel a munkámat is színessé tehetem, s nem utolsó sorban a gyerekeknek is szép élményt szerezhetek.

Szívesen jöttem minden alkalommal, mert sok új ismeretet, ötletet kaptam, és nagyon jó volt a társaság, az oktató is.

Nagyon örülök, hogy részt vehettem ezen a színvonalas továbbképzésen. Hasznos tanácsokat kaptam, esztétikusak voltak az eszközök.

Jó hangulatú, közvetlen volt a tanfolyam és emellett nagyon hatékony, sokszínű, tartalmas.

Elvárásaimnak maximálisan megfelelt. Érdekes, hasznosítható ötleteket kaptam. Minden percében tanultunk.

Új ismeretekkel gazdagodtam, amit munkám során tudok hasznosítani, átadni a gyerekeknek, munkatársaimnak. Nagyon hasznos és élvezetes volt minden alkalom.

Nagyon lelkes és felkészült oktató volt velünk, akitől sok új dolgot tanultam. Köszönöm!


Gyöngyös 2013. 01. félév

32 éve vagyok a pályán, de óvodapedagógusoknak ilyen hasznos továbbképzésén még nem voltam. Több évre való hasznos gyakorlati tanáccsal engedtek haza. Nagyrészt számomra ismeretlen technikákkal találkoztam, nagyon sok új ötlettel ismerkedtem meg.

Úgy gondolom, hogy az egész óvodai pályafutásom során hasznosítani tudom a megismert technikákat.

Tetszett a rengeteg ismeret átadása az ötletek tömkelege, hogy az egyszerűből is lehet nagyszerűt készíteni. S valamint a rengeteg felhasználható anyag mennyisége.

Újszerű, nagyon hasznos. Végre egy olyan továbbképzés, ami nem csak elméleti, hanem gyakorlatot is adott. Nem is beszélve a csodálatos papírokról, anyagokról.


Győr 2013. 01. félév

Nagyon szívesen jöttünk. Hasznos, érdekes technikákat tanultunk. Csupa olyan dolgot tanultunk, amit szívesen használunk majd az óvodában. Végre egy tanfolyam, ahol újszerű, alkalmazható ismereteket kapunk!

Nagyon örülök, hogy itt lehettem, mert szinte minden tanult dolgot felhasználok a mindennapi munkám során. Örömmel (szinte gyermeki örömmel!) fedeztem fel a technikákat, ötleteket.

Nagyon jó ötleteket kaptam, új eszközöket ismertem meg, hasznosítható dolgokat tanultam.

Nagyon tetszett a felépítése, az új ötleteknek nagyon örülök, hasznos dolgokat tanultam, minden alkalom minden percét élveztem.


Győr 2014. 1. félév

Nagyon jó éreztem magam minden alkalommal, jó hangulatú volt a tanfolyam. Nagyon sok új hasznos dolgot tanultam.

Változatos, újszerű technikákat volt alkalmunk kipróbálni. Gazadag anyagválaszték, az előadók felkészültsége, közvetlensége, segítőkészsége kiemelkedő.

Régen voltam ilyen kötetlen, hangulatban is nagyszerű, az új ismereteket maximálisan tudom használni a munkámban.

A mindennapokban használható, egyszerű és nagyszerű ötletek.

Maximálisan felkészült oktatók adták át Szakmai tudásukat. Az Andi és a Zsuzsa is különleges ötletekkel gazdagítottak. Egyéniségük, egyedi stílusuk kellemessé tették a képzést.


Kecskemét 2014. 2. félév

Logikusan felépített, jól szervezett. Újszerű ötletet adott.

Igen jól alkalmazható a munkámban. Rengeteg ötletet kaptam. A tanfolyam új technikákkal és anyagokkal ismertetett meg. A technikák többsége óvodában is jól hasznosítható. Az időbeosztás is megfelelő volt, az előadó nagyon felkészült, barátságos segítőkész.

A tanfolyam jól szervezett volt, a tárgyi felkészültsége rendkívül gazdag, eszközök jól kihasználhatóak voltak.

Szívesen vettem részt, felüdülés volt számomra ez a néhány nap.

Az eddig összegyűjtött munkákat iskolánkban már a munkatársaim bevezették. Én személy szerint kézműves foglalkozást tarok az itt tanult technikákkal.

Nagyon jó volt a tanfolyam eszköz ellátása. Az elsajátított technikák színesebbé teszik óvónői munkával, és a megismert új anyagok színesebbé fogják tenni vizuális tevékenységeinket


Nyíregyháza 2016. 1. félév

Ötletes, hasznos, újszerű technikák alkalmazását ismerhettük meg, segítőkész, nyugodt körülmények között.

Nagyon jó hangulatban teltek, amelyekre szívesen és örömmel jöttünk.

Nagyon-nagyon pozitív élményekkel távozok a to9vábbképzésről. Teljesen új technikákkal ismerkedhettem meg, amit mát alkalmazok is.

Újszerű, módszertanilag differenciált, mindenféle korosztálynál alkalmazható technikákat tanultunk. Nagyon tartalmas volt, ilyen tanfolyamokra lenne sokkal több igény, szükség . Röviden csak annyit kiváló tanfolyam vettem részt, aminek nagyon örültem.

Nagyon jól éreztem magam, és izgatottan vártam minden egyes alkalmat. Új dolgokat és technikákat ismerhettem meg, és örülök, hogy részt vehettem ezen a továbbképzésen.

Ötletekben gazdag, technikában újszerű, eszközeikben legjobb minőséget biztosítja. Mindez kreatív szakpedagógus tolmácsolásában!!

Kifejezetten hasznos, valóba használható ismeretekkel, ötletekkel gazdagított.


Szeged 2015. 1. félév

Nagyon sok új technikát ismertem meg, illetve a már általam ismert anyagok felhasználhatóságának sokféle típusát. Sok érdekes színes ötlettel gazdagodtam.

Sokrétű, követhető, teljesíthető, jó hangulatú, szervezett, átgondolt. Kimondottan hasznos, sőt szükséges ismereteket kaptunk.

Mindenképpen hasznosnak ítélem meg. Sok most megismert technikát fogok tudni alkalmazni a munkám során. Köszönöm szépen!

Nagyon hasznos ötleteket kaptam. Szívesen fogom alkalmazni. Elérhető eszközöket, anyagokat kaptunk a munkában.


Székesfehérvár 2015. 2. félév

Nagyon érdekes, színes volt mind a 6 nap. Szívesen vettem rajta részt, sok új dologgal ismerkedhettem meg.

Új ötletekkel segíti a továbbiakban a munkánkat ez a továbbképzés. Csak pozitív tapasztalataim vannak.

A tanfolyam szervezettsége, lebonyolítása példaértékű.

Nagyon jó, hogy új alapanyagokat, technikákat ismerkedtünk meg, felfrissítettük a régebbi ismereteinket. „ jé, ezt is meg tudom csinálni” élményekhez jutottunk.

Nekem nagyon hasznos volt. A munkám során fogom tudni használni a tanultakat. Különben ezért jelentkeztem erre a tanfolyamra. Rengeteg dicséretet, pozitív véleményt hallottam az ALAP Pedagógiai Központról. Legközelebb is ide jövök!

Kreatív ötletes, fantasztikus!!!


Tát 2014. 2. félév

Az összes munka amit készítettünk, praktikus, ötletes újszerű, felhasználható az óvodai munkánk egésze során. Köszönöm szépen a sok új élményt!

Jó hangulatú tartalmas és szervezett, jól motiválja az embert, tevékenységre serkent.

Nélkülözhetetlen a munkámban, rendkívül sokat segít az ötletgyűjtemény.

Kellemes jó hangulatú tanfolyamon vettem részt. Az oktató felkészültsége számomra maximális volt. Nem csak a csoportomat, de a kollégáimat is elláttam jó ötletekkel.

Használható ötletekkel lettem gazdagabb. Köszönöm szépen!

Szuper volt! Mindent meg tudtam valósítani a tanításban! Köszönöm szépen!

Nagyon jól éreztem magam, szívesen jövök máskor is! Örülök, hogy sikerült bejutnom!

Ötletgazdag, jól kivitelezhető, nagyszerűen alkalmazható technikákkal ismerkedtem meg.


Veszprém 2013. 2. félév

Teljesen újszerű volt, örültem, hogy ennyiféle új technikát ismerhettem meg. Jó hangulat, felkészült előadó, tárgyi eszközök sokasága.

Tanítóként mindenképpen szeretném a most elsajátított módszereket beépíteni az iskolai munkámba. Maximális gyakorlatorientált folyamatos munkavégzés, ötletek halmaza, a munkához kapcsolódó anyagok eszközök gazdagsága, kiváló minősége.

Nagyon-nagyon sok ötletet kaptunk a gyakorlati pedagógusi munkához. Gyakorlati tanácsokat, ötleteket, amik a gyerekekkel megvalósíthatóak. A tanfolyam nagyon jól szervezett, tartalmi elemekben gazdag volt.


Veszprém 2016. 1. félév

Azt hittem, hogy elméletibb lesz a képzés. De végül örülök, hogy gyakorlatban használható ötletekkel, ismeretekkel gazdagodtam.

Sok ötlettel, technikával ismerkedtem meg, a gyakorlatban is teljesen felhasználhatók.

Nem csak a témák és technikák voltak újszerűek, hanem az ember beállítottságát is változtatta akár kreativitás, akár az anyagok felhasználása, a maradékok újra felhasznosítása terén

Nagyon felkészült, pedagógiailag kifogástalan, rugalmas, segítőkész, spontán helyzetek megoldásában kiválóan alkalmazkodó előadók.

Nagyon meg vagyok elégedve, összességében több ismeretet kaptam, mint vártam. Tetszettek a technikák, gyakorlatilag szinte mindent tudok majd alkalmazni a munkám során. Köszönöm szépen!

Az ALAP Pedagógiai Központ
fenntartója a SZORT Bt.

OM Azonosító
FMK/OM -00600-2009


Mobil: +3630-624-72-73


Ugrás a lap tetejére ...