www.alapkozpont.hu » Hallgatói vélemények

Hallgatói vélemények


A további félévek értékeléseinek megtekintéséhez, kérjük válasszon!

Válogatás a 2019. 1. félév hallgatói értékeléseiből:

Az EMBER, aki PEDAGÓGUS

Alapítási engedély szám: 27282/76/2016
Hivatalos akkreditált címe: Képességfejlesztő játékok elemzése és játékgyűjtemény készítése (Tevékenység és személyiségfejlődés, tehetséggondozás a gyakorlatban – Alkotó pedagógia)
Város: Budapest
Kezdő időpont: 2019. áprilistól


A tanfolyam ötleteket adott, inspirált, továbbgondolásra ösztönzött mind a játékkészítés, mind a gyakorlati pedagógia területén.

A gyakorlati életben hasznosítható tudást szereztünk. Mind a tanítás, mind a nevelés, a szülőkkel, munkatársakkal való kiegyensúlyozott kapcsolattartás területén.

Könnyen érthető, érdeklődést fenntartó előadások voltak. Gyakorlatias, jól hasznosítható, játékokat készítettünk, melyek újszerűek elemeket tartalmaztak és a kollégáknak és átadható. Köszönöm.

Vidéki számára is könnyen elérhető, esztétikus helyszín. Karizmatikus, magasszintű felkészültségű, elkötelezett oktatók.

Átfogó, rendszerező, rengeteg új ismeretet nyújtó volt.

Igen színvonalas, tartalmas előadásokat hallottam.

Tökéletes önismereti és szakmai ismereteket nyújtott a képzés. Az előadók nagyon felkészültek, színesen, élvezhetően adták át az ismereteiket.

Tartalmilag kifogástalan, pszichológia és pedagógiai ismeretekkel bővült a tudásomVIZUÁLIS JÁTÉKOK, KÉPESSÉGFEJLESZTÉS ÉS TEHETSÉGGONDOZÁS A GYAKORLATBAN

Alapítási engedély szám: 27282/75/2016
Hivatalos akkreditált címe: Vizuális játékok, képességfejlesztés és tehetséggondozás a gyakorlatban (Ötletgyűjtemény készítés – Alkotó pedagógia)
Város: Budapest
Kezdő időpont: 2019. júniustól


Nagyon segítőkész, kedves volt a tanfolyam vezető személyisége, kedvet csinált az alkotáshoz. Megfelelő időt hagyott az alkotások elkészítéséhez, sokféle technikát mutatott.

Élmény volt, a rengeteg új módszer, technika új lendületet ad majd a munkámhoz. Biztosan visszajövök még. Modern új technikák, rengeteg zseniális ötlettel!!! Köszönöm

A technikák továbbgondolására inspirál. Nagyon örülök, hogy ezt a továbbképzést választottam. Sok új élménnyel gazdagodtam

Szép, harmonikus környezetben, nyugodt, szervezett vezetés alatt, kreatív élményt nyújtó tanulás és munka. Hasznos, jól alkalmazható ötletek. Könnyen lehet látványos, szép alkotásokat készíteni.

Jó hangulatú, rengeteg ismeretet nyújtó tanfolyam. Ajánlom mindenkinek! ötletes, rugalmas, újszerű, kreatív volt a tanfolyam. Sok új technikával, eszközzel lehetett megismerkedni. Élmény volt a részvétel.KÖRNYEZETÜNK KOMPLEX MEGISMERÉSE JÁTÉKOKKAL

Alapítási engedély szám: 27282/76/2016
Hivatalos akkreditált címe: Képességfejlesztő játékok elemzése és játékgyűjtemény készítése (Tevékenység és személyiségfejlődés, tehetséggondozás a gyakorlatban – Alkotó pedagógia)
Város: Budapest
Kezdő időpont: 2019. áprilistól


Nagyon jó ötleteket kaptam, beindította még jobban a fantáziámat. A játékhoz, mint tevékenységhez való hozzáállás, az, ami újszerű volt számomra. Minden megoldás lehet jó, alakíthatjuk többféleképpen az adott tevekénységet.

Sok ötletet kaptunk, amelyet minden korosztályban tudunk alkalmazni, hasznosítani, tovább gondolni. Fontos a differenciálás, így mindig minden gyereknek lehetősége van a sikerélmény átélésére.

Jó hangulatban, barátságos részvevőkkel, nagyon jó éreztem magam. Szakmai játékokkal gazdagodtam, amit au óvodában fogok tudni használni.

Az óvodában végzett fejlesztő munkánk sokszínűbb, kreatívabb, tudatosabb lesz a továbbképzésen tanultaknak köszönhetően.

Hivatásában elkötelezett, munkájában lelkes és igényes oktató.

Óriási segítség lesz a mindennapi munkámban a játékgyűjtemény használata, mely lehetőséget ad a differenciált fejlesztésre, sőt a tehetséggondozásra, iskola előkészítésre is.

Nagyon jó módszertani tartalmat kaptam. A képzésen. Úgy gondolom a saját szemléletem is változott, már tudatosan használom a játékokat és készítek saját gyűjteményt.ZENE SZERETETÉRE NEVELÉS, ZENEI TEHETSÉGGONDOZÁS

Alapítási engedély szám: 27282/74/2016
Hivatalos akkreditált címe: A zene szeretetére nevelés, képességfejlesztő játékok és az élményszerű zenehallgatás (Tehetséggondozás a gyakorlatban – Alkotó pedagógia)
Város: Budapest
Kezdő időpont: 2019. június


Felkészült előadó, érdekes előadások. Köszönöm a sok gyakorlatban használható anyagot.

Nagyon újszerű volt és pont azon a területen nyújtott új ismereteket, amiket igért és vártam. Logikus felépített, jól tervezett, szakmailag igényes és sokat adó.

Maximálisan felkészült, naprakész oktató. Abszolút használható, gyakorlati tudást szereztem. Több újdonságot tanultam, melyek jó hatással lesznek a munkámra.

Jó hangulatban, színesen, érdekesen, érdekesen nagyon sok új ismeretet kaptunk, legtöbbször arra ösztönzött, hogy magam is tudjam továbbfejleszteni. Az eddig tanultakat. Kreativitásra, változatosságra tanított.

Az oktató példaértékű, mint ember és mint oktató. Logikusan felépített, jól felkészült oktatóval, precíz eszköz készlettel ellátott tanfolyam.

Jól éreztem magam. Családias kedves oldott légkörben dolgozhattunk együtt. Mindenkinek ajánlom szeretettel. Számos megdöbbentő, új dolgot, anyagot, játékot, ötletet ismerhettünk meg.MATEMATIKAI ÉS LOGIKAI JÁTÉKOK

Alapítási engedély szám: 27282/76/2016
Hivatalos akkreditált címe: Képességfejlesztő játékok elemzése és játékgyűjtemény készítése (Tevékenység és személyiségfejlődés, tehetséggondozás a gyakorlatban – Alkotó pedagógia)
Város: Budapest
Kezdő időpont: 2019. áprilistól


Szép, esztétikus alapanyagok. Ötletes, vidám, közvetlen, rengeteg játék meghaltatása, amit a gyakorlatban alkalmazhatunk. Nagyon szuper! Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Tudom, és tudtam már beépíteni a mindennapjainkba. Igen hasznos!

Elégedett vagyok, rengetek új ötletet, inspirációt kaptam.

Engem nagyon elvarázsolt. Nagy kedvel jöttem minden alkalommal. Balázs Gabi nagyon felkészült, nagy tudású, inspiráló személyiség.

Rendkívül élvezetes. Rengeteget dolgoztunk, de így sok új ötlet tárult elénk, amit tovább is tudunk gondolni.

Rendkívül hasznos volt. A jövőben használni fogom az itt tanultakat. Mindig jól éreztük magunkat a hangulat oldott és vidám volt.

Mindig nagy örömmel fogadtam az újabb és újabb játékokat. Sokat tanultam arról, hogy egyszerű eszközökkel hogyan lehet minőségi és látványos játékokat készíteni.Az ALAP Pedagógiai Központ
fenntartója a SZORT Bt.

OM Azonosító
FMK/OM -00600-2009


Mobil: +3630-624-72-73


Ugrás a lap tetejére ...